Over Vitalità

"Aromareflexologie en vitaliteitscoaching, de perfecte synergie van al mijn passies."

Ik ben Annemie Vandersanden, eigenares en drijvende kracht achter Vitalità. Ik leef voor mijn praktijk en mijn gezin met echtgenoot & twee tieners. Thuis, in mijn biotoop, vooral mijn tuin en keuken, vind ik de perfecte synergie tussen mijn passies voor reflexologie, aromatherapie, coaching, muziek, de natuur en natuurlijke gezonde voeding binnen de cyclus van de seizoenen en van het leven. Ze laten mij intens van het leven genieten, en verbinden mij met de mensen rondom mij heen.

Van opleiding ben ik handelsingenieur met academische lerarenopleiding. Reeds van in het begin van mijn carrière was ik geboeid door wat een mens doet slagen in zijn werk en leven. Ik werkte in de audit- en ziekenhuissector, was mandaatassistent aan de Universiteit Hasselt waar ik ook les gaf en een studie deed over ondernemingsgroei. Achter elke onderneming die groeit, schuilt een gezond en wel groeiend individu. En daar ligt nu precies mijn interesse! Daarom, ondermeer, maakte ik een grondige carrièreswitch naar reflexologie in 2013. Zo kan ik jou in jouw groei en wel-zijn ondersteunen. Graag leg ik jouw puzzelstukken allemaal tesamen om balans te creëren in jouw verhaal. Zo kan jij je eigen muziekje spelen en optimaal je kwaliteiten inzetten als waardecreator in deze wereld.

Ik volgde de opleiding voetreflexologie bij het NVBR, waarna nog specialisaties volgenden bij diverse erkende instituten, voor zowel reflexologie als aromatherapie, vijf elementenleer, stress- en life coaching. Opleiding, bijscholing en zelfstudie op deze domeinen stopt nooit, het is gewoon mijn passie.

In mijn praktijk focus ik mij vooral op aroma-reflexologie gecombineerd met vitaliteitscoaching ter ondersteuning van de vrouw in al haar levensfases; en dat zowel op fysiek, psycho-emotioneel als hormonaal vlak. Daarnaast vinden uiteraard ook ondernemende mannen de weg naar mij, voor een relax moment ter afwisseling van de dagelijkse stress op het werk. Of kinderen met uitdagingen in hun groeiproces.

Ik organiseer geregeld opleidingen, altijd vertrekkende vanuit de aroma-reflexologie.

Ik ben lid van en erkend bij de beroepsverenigingen BEVO en BMF.