Wie ben ik?

"Aromareflexologie en vitaliteitscoaching, de perfecte synergie van al mijn passies."

Ik ben Annemie Vandersanden, eigenares en drijvende kracht achter Vitalità. Ik leef voor mijn praktijk en mijn gezin met echtgenoot Maarten en twee kindjes Axl en Noa. Voor mijn gezin vind ik het zeer belangrijk om vanuit de kracht van de natuur preventief onze gezondheid en ons positief gemoed te optimaliseren. Hierin vind ik een perfecte synergie met mijn passies voor reflexologie, aromatherapie, coaching, muziek en natuurlijke gezonde voeding binnen de cyclus van de seizoenen en van het leven. Ze laten mij intens van het leven genieten, en verbinden mij met de mensen rondom mij heen.

Van opleiding ben ik handelsingenieur met academische lerarenopleiding. Reeds van in het begin van mijn carrière was ik geboeid door wat een mens doet slagen in zijn werk en leven. Ik werkte in de audit- en ziekenhuissector, was mandaatassistent aan de Universiteit Hasselt waar ik les gaf en een studie deed over ondernemingsgroei. Hoe graag ik mijn werk op zich ook deed, had ik telkens een knagend gevoel dat ik een belangrijke factor in welbevinden en zelfzorg te weinig kon benadrukkken. Daarom maakte ik een grondige carrièreswitch naar reflexologie in 2013.

Ik volgde de opleiding voetreflexologie bij het NVBR, waarna nog specialisaties en tal van bijscholingen en reflexologiedagen met diverse thema’s volgden (NVBR, BeVo) . Daarnaast volgde ik de opleidingen aromatherapie (CIAN, Aroma-atelier), vijf elementenleer (CIAN), stress- en life coaching (CVO). Dagelijks ben ik bezig met literatuuronderzoek en praktijkondervinding binnen de reflexologie en aromatherapie. Opleiding en bijscholing op deze domeinen stopt nooit, het is gewoon mijn passie.

In mijn praktijk focus ik op aroma-reflexologie en vitaliteitscoaching ter ondersteuning van de vitaliteit en positiviteit bij volwassenen en kinderen. 

Ik organiseer diverse opleidingen, wandelingen en workshops waarin de synergie aromatherapie, reflexologie, vijf elementenleer en coaching zoveel mogelijk naar voor komt.

Ik ben lid van en erkend bij diverse beroepsverenigingen en instituten:

  • BEVO
  • BMF