Reflexologie

Reflexologie: De vertaling tussen wat je fysisch of emotioneel voelt en wat je nodig hebt om je optimale zelf te zijn

Voetreflexologie is een natuurlijke, preventieve methode om via drukpunten het evenwicht van de mens op fysiek, energetisch en emotioneel vlak te ondersteunen. Er zijn verscheidene mogelijkheden, o.a. met aandacht voor energietekorten, stress, bloedsomloop, rugklachten, hormonale verstoringen, enz. Zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Vitalità focust zich vooral op reflexologie voor meer vitaliteit en positiviteit voor volwassenen en kinderen. Zo komen hier vooral mensen met een drukke agenda die hun batterij vol en vitaal willen houden, alsook volwassenen en kids die ondersteuning nodig hebben in een emotioneel verwerkingsproces. Zowel bij individuele begeleiding als workshops wordt reflexologie waar mogelijk steeds gecombineerd met aroma’s en vitaliteitscoaching.

Aromareflexologie: Een krachtige combinatie van natuurlijke geuren en reflexologie

Door de weldaden van reflexologie te combineren met de eigenschappen van aromatherapie ontstaat een prachtige synergie. Het gebruik van aangepaste etherische oliën op de voeten versterkt de impact van een reflexologiesessie.

Het combineren van aromatherapie en reflexologie is een van de specialiteiten van Vitalità. Indien u meer informatie over aromatherapie wenst kan, u steeds de betreffende pagina raadplegen.