Reflexologie

Reflexologie: Een eeuwenoude techniek om lichaam en geest in balans te brengen

Voetreflexologie is een natuurlijke, preventieve methode om via drukpunten het evenwicht van de mens op fysiek, energetisch en emotioneel vlak te ondersteunen. Er zijn verscheidene mogelijkheden, o.a. met aandacht voor energietekorten, stress, bloedsomloop, rugklachten, hormonale verstoringen, enz. Zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Vitalità focust zich vooral op reflexologie voor meer vitaliteit en positiviteit voor volwassenen en kinderen. Zowel bij individuele begeleiding als workshops wordt reflexologie waar mogelijk steeds gecombineerd met aroma’s en vitaliteitscoaching.

Aromareflexologie: Een krachtige combinatie van natuurlijke geuren en reflexologie

Door de weldaden van reflexologie te combineren met de eigenschappen van aromatherapie ontstaat een prachtige synergie. Het gebruik van aangepaste etherische oliën op de voeten versterkt de impact van een reflexologiesessie.

Het combineren van aromatherapie en reflexologie is een van de specialiteiten van Vitalità. Indien u meer informatie over aromatherapie wenst kan, u steeds de betreffende pagina raadplegen.