Aromatherapie

Bij Vitalità combineren we aromatherapie veelal met reflexologie en coaching. Daarnaast zijn we een officiële verdeler van Oshadhi. U kan bij ons ook altijd terecht voor persoonlijk advies omtrent aroma’s.

Oshadhi: Uw beste garantie voor kwaliteitsvolle natuurlijke aroma's

Vitalità werkt voor aromatherapie uitsluitend met producten van Oshadhi. Door de bezieling van oprichter Dr. Malte Hozzel en de persoonlijke contacten die Oshadhi onderhoudt met biologische telers en experten terzake, wordt de hoogste graad van zuiverheid en meest verfijnde geurkwaliteit gewaarborgd. Het is immers de filosofie van Oshadhi om producenten te kiezen op basis van de zuiverheid en energetische waarde van hun product. Alle Oshadhi essentiële oliën worden gekwalificeerd op basis van hun teeltwijze, het deel van de plant dat gebruikt is, botanische naam, vervaldatum, samenstelling, allergenen.

Oshadhi heeft een extreem uitgebreid gamma aan essentiële oliën en aanverwante producten. Voor een overzicht kan u steeds onderstaande prijslijsten raadplegen. Alle producten van Oshadhi kan u bij ons bestellen. Houdt wel rekening met eventuele levertermijnen voor de minder courante items.

Prijslijsten (prijzen onder voorbehoud):

De prijzen aangeduid met een asterix geven de artikelen aan die doorgaans vlot leverbaar zijn in België. 

Opgelet: door de schaarse beschikbaarheid omwille van de verhoogde vraag door het corona virus, zijn enkele producten inmiddels in prijs gestegen. Vraag voor laatste prijswijzigingen steeds ons persoonlijk advies. Producten die duurder geworden zijn, betreffen ondermeer: EO bergamot, Citroeneucalyptus, Eucalyptus radiata, Pompelmoes, Ravintsara, Syberische spar en de hydrolaten Ravintsara, Sandelhout, Vetiver.

Geef je bestelling door via onze contactpagina of klik hier. Wij contacteren je zo spoedig mogelijk terug via mail.

Al onze bestellingen zijn af te halen op afspraak. Wij willen immers in onze praktijk optimale privacy bieden aan ons coaching- en reflexologie-cliënteel. Wenst u dat wij uw pakketje versturen via de post? Dat kan voor bestellingen vanaf 100 Euro.