Aromatherapie

 

Bij Vitalità combineren we aromatherapie veelal met reflexologie en coaching. Daarnaast zijn we een officiële verdeler van Oshadhi. U kan bij ons ook altijd terecht voor persoonlijk advies omtrent aroma’s.

Oshadhi: Uw beste garantie voor kwaliteitsvolle natuurlijke aroma's

Vitalità werkt voor aromatherapie uitsluitend met producten van Oshadhi. Door de bezieling van oprichter Dr. Malte Hozzel en de persoonlijke contacten die Oshadhi onderhoudt met biologische telers en experten terzake, wordt de hoogste graad van zuiverheid en meest verfijnde geurkwaliteit gewaarborgd. Het is immers de filosofie van Oshadhi om producenten te kiezen op basis van de zuiverheid en energetische waarde van hun product. Alle Oshadhi essentiële oliën worden gekwalificeerd op basis van hun teeltwijze, het deel van de plant dat gebruikt is, botanische naam, vervaldatum, samenstelling, allergenen.

Oshadhi heeft een extreem uitgebreid gamma aan essentiële oliën en aanverwante producten. Voor een overzicht kan u steeds hun website raadplegen. Alle producten van Oshadhi kan u bij ons bestellen. Houdt wel rekening met eventuele levertermijnen voor de minder courante items.